Valbeveiliging

Soter

Horizontaal reddingslijnsysteem

Het toonaangevende horizontale reddingslijnsysteem van SFS stelt gebruikers in staat om veilig op hoogte te werken zonder beperkingen aan hun bewegingen. Aangebracht op de buitenste dakhuid, gebruikt het systeem innovatieve schokabsorberende technologie om de schokbelasting van een val van meerdere of een enkele gebruiker te verspreiden en te verdrijven, waardoor zowel gebruikers als de dakstructuur worden beschermd.

Kenmerken

Onafhankelijk gecertificeerd: het systeem is onafhankelijk getest en gecertificeerd door SATRA en voldoet volledig aan alle huidige Europese normen: EN795: 2012 klasse A & C; CEN / TS16415: 2013 UNI11578, alsmede vereisten voor Australië en Nieuw-Zeeland: AS / NZS1891.2: 2001.

Volledig traverseerbaar continu valbeveiligingssysteem: de gebruiker kan vrij bewegen terwijl hij is aangesloten op de lijn, zonder dat hij zich los hoeft te koppelen van het systeem en op enigerlei wijze zijn eigen veiligheid in gevaar brengt. Ons unieke CE-gemarkeerde Slyder-apparaat is ontworpen om vrij over alle beugels en hoeken te kunnen lopen, zodat overal toegang en uittreding langs het systeem mogelijk is en er geen dure entry / exit-terminals nodig zijn.

SFS valbeveiligingsysteem onafhankelijk gecertificeerd

Multi-purpose, multi-user: het systeem is ontworpen om maximaal 4 gebruikers te beschermen en kan worden gebruikt voor valbeveiliging, werkbeperking en werkpositionering. Als alternatief kunnen enkelpuntsankers worden geïnstalleerd voor gecentraliseerde onderhoudstaken binnen een specifiek interessegebied.

Veelzijdige toepassingen: modulaire punten en universele basisplaten die vrijwel alle standaardtoepassingen dekken. Getest in samenwerking met grote dakbedekkingsfabrikanten van trapezium-, composiet-, staande-naad- en bitumineuze daksystemen met een enkele laag. Er is een oplossing voor al uw horizontale veiligheidsbehoeften!

Punt van bezwijking 4kN: kracht die vereist is om het energie-absorberende element vrij te geven.

Marktgestuurde ontwikkeling: we werken met toonaangevende fabrikanten in de industrie om productspecifieke oplossingen voor valbeveiliging te ontwikkelen. Deze benadering heeft geleid tot snelle, goed geïnformeerde productontwikkeling.

Voordelen

SFS presenteert u een unieke, gepatenteerde energieabsorbeerder. In het extreme geval van een val zal het hoogbelaste punt een uniek gepatenteerde energie-absorberende spoel inzetten die de krachten die tijdens vrije val worden ontwikkeld beperkt. Met piekbelasting terug naar het daksysteem van minder dan 6 kN worden zelfs de dunste daken beschermd tegen de schok van een val. Omdat grote dakbedekkingsfabrikanten profielen van licht gewicht en isolatie met grotere dikte ontwikkelen, is het Horizontal Lifeline System ontworpen om deze vooruitgang aan te vullen zonder afbreuk te doen aan de structurele integriteit of gebruikersveiligheid.

Volledig hoogwaardige austenitische roestvrijstalen componenten zorgen voor een lange levensduur en bescherming tegen corrosie. Alle afdichtingen zijn EPDM of NBR, waardoor ze bestand zijn tegen chemicaliën en corrosie en waterbestendig zijn.

Verlengde garantie om een gerust gesteld gevoel te geven aan voorschrijvers, installateurs en gebruikers.

12 meter valtorentje SFS UK

Volledige technische assistentie van de specialisten van Building Envelope

Ons technische ondersteuningsteam is zowel intern als ter plaatse beschikbaar, en biedt een schat aan expertise over veiligheidssystemen en de markt als geheel. Ons SFS UK Centre of Excellence heeft een trainingsacademie en een eigen testfaciliteit, waaronder een 6x6m-testbed en een 12m-valtorentje.
De Britse fabriek en productiefaciliteit betekent een snelle turn-around, waarbij levering de volgende dag voor veel artikelen beschikbaar is.

Innovatieve bevestigingsoplossingen

Wij bieden een uniek, volledig thermisch geïsoleerde bevestigingssysteem voor platte daken - u heeft geen metalen brug tussen bevestigingsmiddel en voetplaat nodig.De uitstraling van het systeem is niet opdringerig en kaneenvoudig achteraf worden aangebracht in een bestaand gebouw zonder afbreuk te doen aan de architectonische integriteit.

Toepassingen

Ons valbeveiligingssysteem is getest in samenwerking met grote dakbedekkingsfabrikanten van trapezium-, composiet-, staande-naad- en bitumineuze daksystemen met één laag. Er is een oplossing voor al uw horizontale veiligheidslijnbehoeften.

Staande naad
SFS biedt een reeks klemmen die geschikt zijn voor daken met staande naden, waaronder het aluminium gerold type, traditioneel gevouwen en Rivertherm staande naad.

Samengestelde platte daken
Onze oplossingen zijn beschikbaar voor alle soorten opbouwen van plat dak, waaronder enkellaags en bitumineus op verschillende dekken. Het ontwerp van het systeem werkt zo dat het risico op schade aan het membraan wordt geëlimineerd.

Composiet daken
De BULB-TITE-klinknagels worden gebruikt om de basisplaten snel en stevig op de panelen te bevestigen.

Op maat gemaakte applicaties
Het systeem kan worden aangepast voor gebruik op een breed scala aan structuren en systemen, waaronder bruggen, historische gebouwen, groene daken, muren en traditionele daken.

Download

Brochure: valbeveiligingssystemen van SFS