SFS Benelux case study valbeveiliging Dr. Knippenbergcollege in Helmond

Droneshot

Hét SFS kabelsysteem zorgt voor uitmuntende valbeveiliging op het dak

Het Dr. Knippenbergcollege (in de omgeving beter bekend als "de Knip") in Helmond krijgt een bijzonder mooi (nieuwbouw) gebouw: het wordt een plek voor nieuwe vormen van onderwijs in een sportieve en inspirerende omgeving. Onderwijsruimten worden op wedstrijddagen gebruikt als ontvangst- en werkruimtes voor media en stewards van Helmond Sport.

Samenwerkingsverbanden

De gemeente Helmond ontwikkelt tezamen met haar partners op het gebied van onderwijs, sport en gezondheid, op het bestaande sportcomplex “de Braak”, een bijzondere plek. Een nieuwe moderne sport- en beleefcampus. Het gebouw is ontworpen door RoosRos Architecten.

De hoofdaannemer is Heerkens van Bavel Bouw B.V. en onderaannemer (tevens onze klant) Hollanddak B.V.

Dakopbouw en de SFS oplossing!
Het dak bestaat uit de volgende onderdelen:
Isolatieplaten: Kingspan Therma TR26/TT46 FM.
Bitumen onderlaag: Icopal EshaBase 460P60.
Bitumen dakbedekking: Icopal EshaGum 470K14.

Build-up

 

Op deze "thuiswedstrijd" heeft SFS Benelux samen met Hollanddak B.V. haar horizontale valbeveiligingssysteem geplaatst.

Het SFS valbeveiligingssysteem wordt op de buitenste daklaag gemonteerd en maakt gebruik van een innovatieve schokabsorberende technologie om de schokbelasting van een val van gebruikers te spreiden en af te voeren, waarbij zowel de gebruiker(s) als de dakconstructie worden beschermd.

kabelsysteem

Bevestigingen

Het SFS Horizontaal Valbeveiligingssysteem is ontworpen voor vrijwel alle soorten dakconstructies en we hebben een reeks toepassingsspecifieke bevestigingsmiddelen om aan uw behoeften te voldoen:

grondplaat

 

De experts van SFS zitten voor u klaar om mee te kijken met uw project. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze in uw bevestigingsoplossing maakt!

Neem contact op via bnl.info@sfsintec.biz of Tel: 0492 597414

Tijd- en kostenbesparend systeem!