TUF-S

Blinde bevestiging van HPL panelen TUF-S Afbeelding 001

De nieuwe generatie voor een blinde bevestiging van HPL en vezelcement gebonden beplating. Veilig, snel en zeer eenvoudig te installeren!

Nu met ETA certificering!

Toepassingen:
De blinde TUF-S bevestiger is de perfekte oplossingen voor de blinde bevestiging van HPL en Vezelcement gebonden panelen. Onzichtbare, eenvoudige en snelle montage waarmee u tot wel 50% in tijd kunt besparen. De blindbevestiger TUF-S van SFS overtreft, wat betreft verwerking en flexibiliteit, alle bestaande mogelijke oplossingen voor een blinde- bevestiging. De verwerking kan zonder speciaal gereedschap snel en veilig door één persoon uitgevoerd worden. Bovendien kan in vergelijking met gangbare blind bevestigingssystemen 50% op verwerkingstijd worden bespaard. De blindbevestiger TUF-S kan zonder speciaal gereedschap gedemonteerd worden.

Verwerking:

Verwerking TUF-S

Optimale Veiligheid:

Door de eenvoudige verwerking is een probleemloze en veilige plaatsing gewaarborgd. De bevestiger kan bij montage niet doldraaien. Door de radiale uitzetting van de schroefdraad in de gevelbeplating behaalt men zeer hoge uittrekwaardes. Het losdraaien door dilatatie of vibratie is niet mogelijk. De huls is gemaakt van austhenitisch roestvrij staal (Werkstoff Nr. 1.4401, A4).Onze  adviseurs geven u graag verdere informatie. Neem contact met ons op voor een deskundig advies.

Tabel TUF-S

ETA:

Wij zijn ontzettend blij u mede te mogen delen dat er voor de TUF-S sinds korte tijd een ETA toelating voor HPL beplating beschikbaar is. Deze kunt u hier downloaden:

Download ETA
 

Offerte aanvraag:

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Verwerkingsvideo