MULTI-MONTI: Innovatieve betonschroef

Betonanker

MULTI-MONTI®-plus, het nieuwe schroefanker van SFS, is een consequente doorontwikkeling van de innovatieve betonschroef MULTI-MONTI®.

Kenmerkend voor de nieuwe generatie schroefankers MULTI-MONTI®-plus (MMS-plus) zijn de snellere verwerking, de hogere belastbaarheid en een breed scala aan toepassingen.

Kern van de vernieuwing van het assortiment schroefankers is de geoptimaliseerde schroefdraad. Die heeft daardoor nu een nog groter effectief oppervlak in het beton, waardoor de schroef een veel hogere belasting kan dragen. Dankzij een versterkte vertanding aan de schroefpunt kan de MMS-plus gemakkelijker gemonteerd worden en is de schroef minder onderhevig aan slijtage. De grotere buitendiameter van zowel de schroefpunt als van de schroefdraad zorgt ervoor, dat de schroef beter door het beton snijdt en hoger belastbaar is.

De standaarduitvoering van de MMS-plus heeft een zeskant kop met aangeperste schijf. Het assortiment bestaat uit talrijke varianten en biedt een breed spectrum aan diameters en belastingsklassen.

Download hier de designer software:

 

Multi-Monti-Plus

Multi Monti Betonschroef

 

 

MULTI-MONTI -S: Roestvrijstaal in A4 en A5
MULTI-MONTI-plus-T: Koolstofstaal

  • Snelle en gemakkelijke montage
  • Zeskantkop gecombineerd met afdichtring
  • Functionele schroefpunt
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Tot wel 30% hogere pull-out waardes
  • Gemakkelijk te verwijderen 

Offerte aanvraag:

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Verwerkingsvideo